De directiechauffeur van Chauffeur Piquet is uw persoonlijke begeleider op de weg en naar uw afspraak. Om files en parkeerplekken hoeft u zich geen zorgen meer te maken. De chauffeur beschikt over een uitgebreide kennis van het wegennet en past uw route zo nodig aan aan de actuele verkeerssituatie.

Hij rijdt u Vlot, Veilig & Comfortabel in uw eigen auto naar uw afspraak waardoor u onderweg op ontspannen wijze meerdere zaken kunt regelen zodat u veilig en goed voorbereidt op uw afspraak verschijnt. Uw auto verandert in een mobiel kantoor.

De directiechauffeur is minimaal in het bezit van het landelijk erkende certificaat CCV-D2 aangevuld met anti-slipcurcussen, drift-trainingen, levensreddend handelen en een E.H.B.O. diploma, welke jaarlijks geactualiseerd worden. De rijvaardigheid is uitzonderlijk hoog en ook in onverwachte situaties weet de chauffeur uw auto veilig te besturen. Zo heeft de chauffeur ruime ervaring in het vervoeren van hooggeplaatste personen waarbij veiligheid en discretie sleutelwoorden zijn.

Een bijkomend voordeel is dat door samenwerking met andere partijen er mogelijkheden zijn om de chauffeur met een luxe sedan of een stretched Limousine is in te huren, bij een boeking kunnen alle mogelijkheden besproken worden.